Produsul a fost adăugat în coș cu succes Ne cerem scuze - stoc temporar epuizat

Garantia produselor vandute de www.PAINTPOINT.ro

 

Pentru toate echipamentele electrice profesionale vandute de catre PAINTPOINT SRL garantia se acordă conform prevederilor legale: OG21/1992; HG449/2003; HG457/2003; HG1514/2003 si specificatiilor din pagina fiecarui produs. Nu fac obiectul garantiei consumabilele si subansamble de tipul: capete de imprimare, tub laser, lentila focalizare, oglinzi, elemente de încălzire. În cazul defectelor apărute în timpul duratei termenului de garanție, produsul va fi reparat/înlocuit de noi. Pe perioada termenului de garantie, operatiunile de service a echipamentelor se efectueaza la Punctul de lucru societatii PAINTPOINT SRL, str. Stupinilor, nr. 33, Tomesti, 707515, Județul Iași. Expedierea se face pe cheltuiala clientului, returnarea produsului reparat/înlocuit cade în sarcina vânzătorului. Pentru echipamentele mari aflate in termenul de garantie, in cazul in care echipa de service trebuie sa se deplaseze la sediul cumparatorului, cheltuielile de deplasare sunt 2 Lei/km calculat pe distanta dus – intors fata de Iași plus costurile de cazare daca este cazul. Termenul de garanție se prelungește cu timpul scurs de la data înregistrării reclamației până la data depanarii produsului.


Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii:

 

 

  Produsele sunt deteriorate din cauza cauzarii ne cauza, abuzive, sau intreținerii improprii sau depozitare.

 

  Dacă un produs este folosit în alte scopuri decât cel pentru care a fost proiectat

 

  Dacă s-au executat intervenții asupra produsului de către o persoană neautorizată.

 

Dacă se demonstrează că problema apărută nu se datorează unor defecte de fabricație sau de material vă vom informa asupra costurilor reparației.Plata pentru reparație în acest caz se efectuează în avans.


Сertificat de garantie

 

Pentru toate produsele care beneficiaza de garantie, vei primi certificat de garantie tiparit la livrarea produsului sau prin e-mail. Certificatul poate fi emis de catre PAINTPOINT SRL sau de catre producatorul produsului. Daca nu ai primit certificatul de garantie pe email sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la primirea produsului, completand formularul de sesizari.


Solicitarea garantiei

 

Pentru solicitarea garantiei va rugam sa contactati prin e-mailul oficial, inainte de trimiterea coletului si sa ne comunicati natura defectului.

  Coduri de conduita

 

PAINTPOINT SRL respecta prevederile Legii nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

 

 

  Litigii

 

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane guverneaza Termenii si Conditiile de mai sus. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. PAINTPOINT S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minimum 30 de zile lucratoare.

 

 


Acord cu termeni si conditii

 

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.PAINTPOINT.ro