Despre Companie - PaintPoint - Echipamente de Tipărire și Publicitate

Produsul a fost adăugat în coș cu succes Ne cerem scuze - stoc temporar epuizat

PAINTPOINT

 

Inovația și calitatea la îndemâna dvs. în lumea tipăririi și publicității!

 

PaintPoint SRL este partenerul dvs. de încredere în domeniul tipăririi și publicității în România. Oferim o gamă largă de echipamente, de la gravatoare laser fiber  și gravatoare laser CO2 până la imprimante UV, precum și materiale pentru tipărire în format larg, inclusiv pânză naturală, pânză sintetică și banner PVC.

PaintPoint SRL nu este doar un furnizor de echipamente și materiale de tipărire și publicitate, este o echipă de profesioniști care se străduiesc să vă ofere cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. creative și comerciale. Aveți încredere că veți primi numai cele mai bune produse și servicii de pe piață. Alăturați-vă nouă în strădania noastră de a face lumea tipăririi și publicității mai bună!

111

PRODUSE DISPONIBILE

82%

CLIENȚII SE ÎNTORC

11579

MEMBRII SITE-ULUI


AVANTAJELE NOASTRE

ALEGEM CEL MAI BUN PENTRU VOI

 

Facilităm procesul de alegere a echipamentului potrivit pentru afacerea dvs. Selectăm cele mai bune mașini de grăvură, imprimante UV, laminatoare de format larg, plottere de tăiere și mașini de aplicat capse pentru banner, pentru a vă oferi cele mai recente tehnologii și a maximiza producția.

Meritați doar cel mai bun!

​​​​​​​

LIVRARE ÎN TOATE REGIUNILE ROMÂNIEI

 

Ne mândrim cu livrare gratuită în toate regiunile României în numai 48 de ore! Fie că aveți nevoie de un gravator laser CO2, un imprimantă solvent de format larg, un laminator, un capsator banner sau materiale cum ar fi Pânză naturală, Pânză sintetică, sau Banner PVC, noi vă acoperim. Rapiditate și fiabilitate - acesta este angajamentul nostru!

CALITATE LA PREȚ ACCESIBIL

 

Prețuirea și satisfacția clienților noștri sunt esențiale pentru noi. În acest sens, ne dedicăm selectării celor mai bune lasere fiber, imprimante, laminatoare de format larg și plotters de tăiere de pe piață globală. Ne străduim să oferim soluții inovatoare care să răspundă nevoilor dvs. specifică pentru a vă sprijini succesul și a vă satisface cerințele.


ECHIPA NOASTRĂ - succesul dumneavoastră, obiectivul nostru

IONELA LACHI

 

Asistent de vânzări extrem de pozitiv în magazinul nostru de echipamente laser, mereu gata să vă ajute să faceți alegerea corectă și să vă încânte cu un zâmbet.

ALEXANDRA CROITORU

 

Manager de vânzări extrem de responsabil, specializat în pânza și bannere, dedicat să satisfacă nevoile clienților cu maximă atenție.

DIANA NASTASA

 

Contabil meticulos și extrem de fiabil, concentrat pe asigurarea unei gestiuni precise a finanțelor și pe conformitatea cu toate reglementările fiscale.

DUMITRU STEFANITA

 

Inginer de instalare profesionist, specializat în imprimante UV și laser gravori, dedicat oferirii unei implementări eficiente și corecte a echipamentelor.