Produsul a fost adăugat în coș cu succes Ne cerem scuze - stoc temporar epuizat

POLITICA DE RETUR

 

Informații generale

 

Renunțarea la achiziție reprezintă un serviciu oferit tuturor clienților PAINTPOINT SRL, în limitele prevăzute de lege. Prin intermediul acestui serviciu, clienții noștri pot returna, fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice produsele cumpărate din cadrul magazinului nostru online, conform politicii noastre de retur descrise în prezentul Regulament. Toți clienții PAINTPOINT SRL beneficiază de serviciul de retur, dacă respectă condiția esențială de a fi titularii facturii fiscale emise de către PAINTPOINT SRL.    

 

 

Cum să returnezi un produs PAINTPOINT?

 

Produsele achiziționate de pe site-ul www.paintpoint.ro pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea vreunui motiv. Pentru aceasta trebuie să ne scrieți un e-mail la adresa office@paintpoint.ro sau să ne contactați la numărul (033) 66 30003 și să ne declarați că doriți returnarea produsului. De asemenea, trebuie să prezentați factura fiscală și confirmarea plății efectuate de către Dvs., iar noi ne ocupăm de organizarea returului. Termenul de 14 zile calendaristice începe să curgă de la data livrării produsului. Cumpărătorul are dreptul de a se retrage ca parte din cadrul contractului de vânzare/cumpărare, fără a trebui să invoce motivul. Returul produselor achiziționate se efectuează la Punctul de lucru al societății PAINTPOINT SRL, str. Stupinilor, nr. 33, Tomesti, 707515, Județul Iași. Expedierea și returnarea produsului se face pe cheltuiala clientului. Conform Directivei 2011/83/UE, punctul 47: consumatorul trebuie să mânuiască produsele în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin. Astfel, PAINPOINT va face o evaluare a stării produsului la primire, iar clientul răspunde pentru orice diminuare valorică a acestuia, dacă această devalorizare a fost cauzată de manipularea necorespunzătoare de către Cumpărător.   

 

 

Condițiile de retur

 

• Produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost cumpărat.  

• Produsul trebuie să dețină toate accesoriile, manualele și componentele cu care a fost livrat de către compania PAINTPOINT SRL.  

• Produsul trebuie să fie livrat în condiții de siguranță, pentru a se evita deteriorarea acestuia la transportare.      

După evaluarea stării produsului, PAINTPOINT SRL va emite o factură de stornare cu valoarea rezultată în urma evaluării și va returna Cumpărătorului respectiva sumă de bani.  Nu pot fi returnate produsele care prezintă defecte din cauza manipulării necorespunzătoare de către Cumpărător.

 

 

În cât timp se restituie suma?

 

Suma aferentă produsului se va restitui în cel mult 5 zile lucrătoare de la data la care PAINTPOINT SRL intră în posesia bunului returnat și va fi transferată pe contul clientului prin intermediul căruia a făcut plata.